|
| Welkom op Firtina.nl Ben je nieuw? Dan kun je hier kennismaken met andere gebruikers. |
![]() |
|
Welkom Sena06
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #2 (permalink) |
|
Bubamiη кizi .. ♥
Status: Offline
Lid sinds: 23 October 2009 Locatie: BilsenizNeolurBilmesenizNeolurSanki. Geslacht: Vrouw
Reacties: 11.688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hosgelmisin!
Iyi vakit gecirmen dilegi ile
__________________ Get right .. Raporlu delüüü .. Önüme geçme yanarsın ! Één&alhaat. 09/09/1999 |
|
|
|
Post #3 (permalink) |
|
1453♥
Reacties: 3.265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoi
__________________ La tehzen!, Innallahe Meana.. İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın.. Hz. Ömer R.A Ne senden rüku artık, Ne de benden kıyam. Bundan sonra selamun aleyküm, aleyküm selam...
|
|
|
|
Post #5 (permalink) |
|
Ah Istanbul..
Reacties: 3.154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hello sena06
![]() hosgeldin, iyi vakit gecirirsin su firtinada insallah __________________ Kimse pahalıdan satmasın kendini, Biz biliriz herkesin indirimli günlerini...Gidene üzülme başkasına gidiyordur, gelene sevinme başkasından geliyordur.. Biz üç kişiyiz; BEN, KEYFİM ve KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar... |
|
|
|
Post #7 (permalink) |
|
Gamzeli...
Reacties: 2.348
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haayj Sena,, hosgeldiin iyi vakit gecirmen dilegii ile
__________________ Allah Teâlâ, Sirf benim icin birbirini seven, benim rizâm icin toplanan, benim rizâm ugrunda birbirini ziyaret eden ve sadece benim rizâm icin sadaka verip iyilik edenler, benim sevgimi hakederler buyurmustur |
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
1453♥
Reacties: 3.265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ La tehzen!, Innallahe Meana.. İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın.. Hz. Ömer R.A Ne senden rüku artık, Ne de benden kıyam. Bundan sonra selamun aleyküm, aleyküm selam...
|
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|