|
| Relaties & Psychologie Alles over liefde en relaties en alles wat er bij hoort. |
![]() |
|
" ask " BeyinDemi BasLaR yoksa kaLpTemi ?
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #3 (permalink) |
|
Canis Lupus
Status: Offline
Lid sinds: 22 October 2009 Locatie: //5725 Leeftijd: 19 Geslacht: Man
Reacties: 16.283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^nou egt niet. eger kalbi beyin yonetseydi durdurabilirdik kalbimizi. veya atisini hizini ayarlardik.
Ask bir his oldugu icin beyinde baslar beyinde biter
|
|
|
|
Post #5 (permalink) |
|
Bubamiη кizi .. ♥
Lid sinds: 23 October 2009 Locatie: BilsenizNeolurBilmesenizNeolurSanki. Geslacht: Vrouw
Reacties: 11.688
Kalpte başlar..
Yenihanin'da dediği gibi aşk sadece bir his. Birini görürsün, vurulursun, aşik olursun vesaire, gebruik je je hersens tijdens dit procedure überhaupt wel? Anyway, iş ciddiye yol alinca kalb yerini beyinle paylaşir. 'Acaba gerçekten karşımdakiyle uyuşuyor muyuz' gibi düşünceler oluşur ama kalp hala sevmeye devam eder (genelde). Los van alles. İnsanlar o yukarıda bulunan beyini adam akilli kullansaydılar, ki aşıklar beyinsiz gibi davranırlar, 'aşk' dedikleri mantıklı olurdu & mantıklı başlardı. __________________ Get right .. Raporlu delüüü .. Önüme geçme yanarsın ! Één&alhaat. 09/09/1999 Laatst gewijzigd door FreniBozuqq__*; 18 February 2010 om 21:46 |
|
|
|
Post #7 (permalink) |
|
Banned olmusum
Lid sinds: 26 October 2009 Locatie: Müzik dünyasinda.. Geslacht: Vrouw
Reacties: 11.184
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalpte baslar, bunu onu gördügünde kalbinin atisindan anlarsin zaten
__________________ Ve gökyüzünden isteğim, bu aşk'ı yağdır kalbime.. [M]SZp3OAavMbA[/M]
|
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
Beyazkin!
Lid sinds: 23 October 2009 Locatie: Amsterdam - West // Geslacht: Man
Reacties: 11.925
ask kalpte baslar beyinde biter! her ask gelip gecicidir bu devirde. evliliktede yuvayi yuruten ask degil saygidir.. ask bana gore gelip gecici bir his bir heves!
__________________ ' Açtım göğsümü mermi sık bir tanede senden olsun
Kardeşim sevabı günahı bıraktım vicdan gerek nerdesin? Dünü ve bugünü bıraktım çantana gizlice sende kalsın Bir fotoğrafsa arta kalan bırak heryer yansın! |
|
|
|
Post #10 (permalink) |
|
Superman♥
Reacties: 2.847
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ask'in ilk hecesi; mantigin son hecesi.. Kalp atar, akil durur
__________________ Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan - başa sen. 05/02/'11
![]() |
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|