|
| Politiek & Maatschappij Discussies en diepgaande gesprekken over de politiek in de breedste zin van het woord kun je hier voeren. |
![]() |
|
" en dürüst siyasi lider sn. Devlet Bahçeli'dir ! "
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #1 (permalink) |
|
benim suçum TÜRK olmak
Status: Offline
Reacties: 2.399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" en dürüst siyasi lider sn. Devlet Bahçeli'dir ! "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Birak be milletim gafleti birak
Aç gözünü artik su piçlere bak ! Vataninda bayragini yirtarak Ay-Yildizi yoluyorlar körmüsün ?!!! ![]() |
|
|
|
Post #2 (permalink) |
|
benim suçum TÜRK olmak
Gururumuz sayin Devlet Bahçeli .
Daima Basbugun yolunda, senin emrindeyiz
__________________ Birak be milletim gafleti birak
Aç gözünü artik su piçlere bak ! Vataninda bayragini yirtarak Ay-Yildizi yoluyorlar körmüsün ?!!! ![]() |
|
|
|
Post #4 (permalink) |
|
Her daim
Lid sinds: 27 December 2009 Locatie: Waar leef je? Geslacht: Man
Reacties: 8.198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hersey bi kenara
Ugur Dündara ne oluyor?. Haber spikerimi, haber yorumcusumu. Sen spikersen haberleri ver, baska seyler için çeneni kapat, kimse senden yorum istemiyor. Haberini dogru yanlis aktar millete bu kadar. Ugur Dündar gibi tiplerin yüzünden, bu ulke 2 adim ilerleyemez __________________ Doğacaktır sana va´dettiği günler hakk´ın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın Alev saracak kadar yandım yanacak kadar Suya kanacak kadar yağdır mevlam su... |
|
|
|
Post #5 (permalink) | |
|
benim suçum TÜRK olmak
Citaat:
Seminerlere gelince Hollanda'ya ayni sekil konusurmus, yani kagittan okuyarak. Demekki adamin huyu oyle. Bunu ne sen, ne ben degistirebiliriz. ama yolsuzlukla adi anilmayacak tek lider vardir, oda ortada. __________________ Birak be milletim gafleti birak
|
|
|
|
Post #8 (permalink) |
|
El-Amân
Lid sinds: 9 February 2010 Locatie: Lothlorien Geslacht: Vrouw
Reacties: 3.198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Devlet Bahceli mi?
ha - ha - ha . Bu adam okadar yapmacik ki, mhp nin kalan karizmasini (! kalan= onderstreept) yerle bir etti. adam siyaseti birakti, tiyatroya basladi. samimiyet yok. gerceklik yok. icten gönulden cikan kelime yok. hoyratca 'koyunlashmis' millet sürüsünü coban misali gütmekte. kaval yok bunda, bunun ki mahza 'slogan' ve 'hayir hayir hayir' cigliklari. e tabi, sürüye sesini en iyi duyuran kimse, o sahip cikar. sesin ne mana ifade ettiginin sürü icin önemi yoktur, onlar anlamaz zaten ne denildigini. ne kadar cok bagirirsan, okadar 'pohpohlanirsin. bu adam isi misi biraksin arkadas, kendini cöpe felan atsin. |
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
benim suçum TÜRK olmak
Sayin genelbaskanim, liderim Devlet Bahçeli oyunlari bozdugu için bazilarinin yarasina tuz basmis anlasilan. hehe..
![]() ULKEN ICIN, BIR HAYIR YETER ! __________________ Birak be milletim gafleti birak
|
|
|
Post #10 (permalink) | |
|
benim suçum TÜRK olmak
Citaat:
Eger Devlet bey genclere SOKAGA CIKIN dese, bak Turkiyede nasil ortalik karisiyor. Ondan once sen at kendini cope, recyclingde belki ise yararsin. __________________ Birak be milletim gafleti birak
|
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|