|
| Politiek & Maatschappij Discussies en diepgaande gesprekken over de politiek in de breedste zin van het woord kun je hier voeren. |
![]() |
|
Stelling: ''Laik bir ülkede Diyanetin işi yok''
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #1 (permalink) |
|
Her daim
Status: Offline
Lid sinds: 27 December 2009 Locatie: Waar leef je? Geslacht: Man
Reacties: 8.198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stelling: ''Laik bir ülkede Diyanetin işi yok''
Stelling: ''Laik bir ülkede, Diyanetin işi yok''
__________________ Doğacaktır sana va´dettiği günler hakk´ın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın Alev saracak kadar yandım yanacak kadar Suya kanacak kadar yağdır mevlam su... |
|
|
|
Post #3 (permalink) |
|
Her daim
__________________ Doğacaktır sana va´dettiği günler hakk´ın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın Alev saracak kadar yandım yanacak kadar Suya kanacak kadar yağdır mevlam su... |
|
|
|
Post #5 (permalink) |
|
Her daim
welke regime? kapitalisme, junta regime, democratie, laïcisme?...
|
|
|
Post #6 (permalink) |
|
Banned
Reacties: 702
![]() ![]() ![]() |
ik kan je gerust vertellen dat er gelukkig in ons land, ondanks er veel dingen slecht zijn geen kapitalisme heerst. we hebben helaas een paar junta regimes achter de rug gehad. en over een volledige democratie kan er niet gesproken worden.
laïcisme: tja in TR wordt dat gewoon gebruikt zodat de elite over de meerderheid heerst, dus dat is niet acceptabel volgens Diyanet regels.. gennelleme: kapitalist, juntaji, laiklik olan bir ulkede diyanet tam hakki ilen islemez. |
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
Dost Cana Aynadir
Reacties: 433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orda olmasi neden guzel peki?
__________________ SU DİYOR Kİ; Ben akiyordum yabana,Beni cikardilar meydana,Mekani cennet olsun,Benden abdest alip namaz kilana...! |
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|