|
| Muziek, Films & Boeken Nieuwe en oude films/muziek, acteurs, actrices, TV- en radioprogramma's en hun presentatoren. Loof ze of kraak ze. Of praat er gewoon over... |
![]() |
|
Tipim degilsin, Ustu kalsin .
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #1 (permalink) |
|
get INKED or die NAKED
Status:
Online Lid sinds: 14 March 2010 Locatie: tussen VENUS & AARDE Leeftijd: 21 Geslacht: Vrouw
Reacties: 1.890
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Babababa havalara nasıl da geriniyor ! Alain Delon`um benim nasıl da kasılıyor .. No no no almayayım başkası alsın Tipim değilsin üstü kalsın ! __________________ Zaten eşek hosaftan ne anlar ? ![]() |
|
|
|
Post #2 (permalink) |
|
Gamzeli...
Status: Offline
Reacties: 2.348
tipim degilsin,, klipe bak
laylaylay
__________________ Allah Teâlâ, Sirf benim icin birbirini seven, benim rizâm icin toplanan, benim rizâm ugrunda birbirini ziyaret eden ve sadece benim rizâm icin sadaka verip iyilik edenler, benim sevgimi hakederler buyurmustur |
|
|
|
Post #4 (permalink) |
|
Gamzeli...
Reacties: 2.348
aparte klippie und muziek
__________________ Allah Teâlâ, Sirf benim icin birbirini seven, benim rizâm icin toplanan, benim rizâm ugrunda birbirini ziyaret eden ve sadece benim rizâm icin sadaka verip iyilik edenler, benim sevgimi hakederler buyurmustur |
|
|
|
Post #5 (permalink) | |
|
RED'ONE<3.
Lid sinds: 2 November 2009 Locatie: Sehr-i bASKa. Geslacht: Vrouw
Reacties: 6.972
bu aralar bunu radyolarda çok çaliyorlar, hosuma giden bir sarki degisik bsy tam yazlik=).
__________________ Bazen başlaman gerekir her şeye yeniden Artık önemli olmamalı ne gidicek olan ne giden Zaten biter biticek olan bitmişti hatırla Citaat:
|
|
|
|
|
Post #6 (permalink) |
|
Ah Istanbul..
Reacties: 3.153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
k vind Sila Gençoglu in deze clip een beetje op Sepetkafa lijken,
ben ik de enige..?:s ot; herzamanki gibi super is cikarmis Sila yine
__________________ Kimse pahalıdan satmasın kendini, Biz biliriz herkesin indirimli günlerini...Gidene üzülme başkasına gidiyordur, gelene sevinme başkasından geliyordur.. Biz üç kişiyiz; BEN, KEYFİM ve KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar... |
|
|
|
Post #8 (permalink) |
|
get INKED or die NAKED
Status:
Online Lid sinds: 14 March 2010 Locatie: tussen VENUS & AARDE Leeftijd: 21 Geslacht: Vrouw
Reacties: 1.890
haha kime benzetin Sifa ?
Nee, maybe het haar. Ama Sila is ge-wel-dig . muzik tarzi süper.
__________________ Zaten eşek hosaftan ne anlar ? ![]() |
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|