|
| Islam & verhalen Verhalen uit de Koran of andere verhalen over de Islam. |
![]() |
|
ibretlik hikaye >> Yesil elbiseli adam
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #1 (permalink) |
|
erZurumlu
Status: Offline
Reacties: 120
![]() |
ibretlik hikaye >> Yesil elbiseli adam
Sizinle su kisa (gercek olmus) hikayeyi paylasmak istedim.
Yesil elbiseli adam Iki tane arkadas vardi. Biri dinine bagli ve biri ise kafir. Bunlar aylar, yillar sonra birbirlerini görüyorlar. Dinine düskün olan adam arkadasina şöyle diyor: ''Ben camiye namaz kilmaya gidiyorum. Sen gitmiyecekmisin?'' diye soruyor. Oda şöyle diyor: ''Ben camiye ömrümde bile hic gitmem, cünki ben namaz kilarsam o zaman benim pantalonum kirişir.'' dedi. Dinine bagli olan adam: ''Sen elbette bir gün camiye gideceksin diyor ve oradan ayriliyor. Bir kac hafta sonra dindara şöyle bir haber geliyor: ''Hani senin şu yeşil elbiseli arkadaşin var ya, onu bugün camide birinci safta gördüm.'' Dindar olan adam şaşirdi ve camiye gitti ve gercektende oradaydi. Yanina yavaş yavaş gitti ve şöyle dedi: ''Hani sen hic bir zaman camiye gitmeyecektin? Bak, yine elinde sonunda camiye geldin, hemde birinci saftasin.'' Ses yok... ses yine yok. Megersem o yeşil şey tabutunun örtüsüymüş. |
|
|
|
Post #4 (permalink) |
|
Gamzeli...
Reacties: 2.354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zo een topic bestaat al volgens mij,,
guzel paylasim efsane'm
__________________ Allah Teâlâ, Sirf benim icin birbirini seven, benim rizâm icin toplanan, benim rizâm ugrunda birbirini ziyaret eden ve sadece benim rizâm icin sadaka verip iyilik edenler, benim sevgimi hakederler buyurmustur |
|
|
|
Post #5 (permalink) |
|
Forum Bağımlısı
Reacties: 7.704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah razi olsun
guzel paylasim __________________ Tek basina kalinca ayilirsin ve anlarsin "hangisi anya hangisi konya" http://www.quranexplorer.com/quran/ سركان فلكية |
|
|
|
Post #6 (permalink) |
|
Vurgun.
Lid sinds: 9 November 2009 Locatie: kamer zuid-oost Geslacht: Vrouw
Reacties: 2.645
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eerder geplaatst !!
__________________ Kamer süresi 32. ayet: ' Andolsun biz Kur’an’ı, anlaşılıp öğüt alınması için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alan yok mu? ' .-..-...---...- |
|
|
|
Post #8 (permalink) | |
|
" UYUZ "
Reacties: 16.131
![]() |
Citaat:
__________________ Aynı denizi seyreden iki farklı dünyayız, Ay tutuldu sanır insanlar. Oysa ne tutulan Ay'dır ne de Dünya, tutulan kaderimizdir iki farklı kıyıda... |
|
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|