|
| Islam & Ik Persoonlijke verhalen en meer? Discussieer mee en geef je mening over dit onderwerp. |
![]() |
|
Miraç Kandili
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #2 (permalink) |
|
Beyazkin!
Status: Offline
Lid sinds: 23 October 2009 Locatie: Amsterdam - West // Geslacht: Man
Reacties: 11.955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ ' Açtım göğsümü mermi sık bir tanede senden olsun
Kardeşim sevabı günahı bıraktım vicdan gerek nerdesin? Dünü ve bugünü bıraktım çantana gizlice sende kalsın Bir fotoğrafsa arta kalan bırak heryer yansın! |
|
|
|
Post #4 (permalink) |
|
benim suçum TÜRK olmak
Status:
Online Lid sinds: 25 May 2010 Geslacht: Man
Reacties: 2.442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirac kandilinin butun Türk ve islam alemine hayirlara vesile olmasi dilegi ile, kandiliniz mubarek olsun !
__________________ Her bayram, her bayram Allahu Ekber
Kulaklarim ezan sesini bekler Lakin çan sesinde aci gerçekler Duya duya usandim ben, biktim ben ! ![]() Laatst gewijzigd door Ruh-Adam; 8 July 2010 om 00:34 |
|
|
|
Post #7 (permalink) |
|
Bubamiη кizi .. ♥
Lid sinds: 23 October 2009 Locatie: BilsenizNeolurBilmesenizNeolurSanki. Geslacht: Vrouw
Reacties: 11.752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miraç kandiliniz mübarek olsun, hayirlara vesile olsun insAllah.
__________________ Get right .. Raporlu delüüü .. Önüme geçme yanarsın ! Één&alhaat. 09/09/1999 |
|
|
|
Post #8 (permalink) |
|
Forum Başkan Yardımcısı
Lid sinds: 27 October 2009 Locatie: T Gooi Leeftijd: 19 Geslacht: Vrouw
Reacties: 2.090
![]() ![]() ![]() ![]() |
Miraca kandiliniz mubarek olsun duvalarimiz gunahlarimiz af olur insallah bu hayirli gunde.
Geceler icinde Mirac gecesi mi daha faziletli yoksa Kadir gecesi mi? diye sorulursa; Mirac gecesi peygamber efendimiz hakinda daha faziletlidir, Kadir gecesi de ummeti hakinda faziletlidir. Zira adir gecesi Ummeti Muhammede diger Ummetlerin seksen kusur yillik amelinden hayirlidir. __________________ Icimdeki firtinalari gulucuklerimin arkasina sakladim |
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
Annem(L)
Reacties: 3.668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar hepinizin mirac kandili mubarek olsun, Dualarinizda firtina ahalisinide unutmiyalim.
__________________ Korkma sakın gecelerden pencerende yıldız gibi parlayacağım, uzaklarda yalnızsın sanma sakın, nefes gibi Içinde, gölgen gibi arkanda, can gibi canındayım... ❤ Prensesimsin!
![]() ![]() |
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|