|
| Islam & Ik Persoonlijke verhalen en meer? Discussieer mee en geef je mening over dit onderwerp. |
![]() |
|
Kabeye benziyen bar!
|
LinkBack | Onderwerptools |
|
|
Post #1 (permalink) |
|
-
Status: Offline
Reacties: 322
![]() ![]() |
Kabeye benziyen bar!
Amerikanın işlek caddelerinden birinde, gökdelenler arasında inşa edilen BAR'ın özelliği, müslüman kutsal mekanı olan KABE'ye çok benzemesi... Aşağıdaki resimden de anlaşılacağı üzere, niyetlerinin tam olarak ne olduğu bilinmeyen amerikalı bir girişimci bu barı inşa ederek, bütün dünya müslümanlarının tepkisine neden olacak!.. ![]() Bron:http://forum.vatan.tc/amerikada-kabe...-t42145.0.html __________________ Istanblue
Laatst gewijzigd door Kubra; 13 June 2010 om 17:33 |
|
|
|
Post #2 (permalink) |
|
Forum Başkanı
Reacties: 5.067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
omg
__________________ güzler düşer yüreğime… zindan gözlerini gördüm ya bugün… kilit vurdum gözyaşıma…, mevsimsiz hüzünleri yaşıyorum sende… güzler düşer, sen düşersin yüreğime… ne olur gitme.... |
|
|
|
Post #3 (permalink) |
|
Forum Başkan Yardımcısı
Lid sinds: 27 October 2009 Locatie: T Gooi Leeftijd: 19 Geslacht: Vrouw
Reacties: 2.090
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ik had een doorstuurmail gekregen over dit bericht . Sonra da biri arastirmis denk ik nep diye bericht geldii. Ik weet nie of het waar is??
__________________ Icimdeki firtinalari gulucuklerimin arkasina sakladim |
|
|
|
Post #4 (permalink) | |
|
Forum Başkanı
Citaat:
inslhh nep'tir __________________ güzler düşer yüreğime… zindan gözlerini gördüm ya bugün… kilit vurdum gözyaşıma…, mevsimsiz hüzünleri yaşıyorum sende… güzler düşer, sen düşersin yüreğime… ne olur gitme.... Laatst gewijzigd door H0r0sz20; 13 June 2010 om 18:03 |
|
|
|
|
Post #5 (permalink) |
|
Forum Başkan Yardımcısı
Lid sinds: 27 October 2009 Locatie: T Gooi Leeftijd: 19 Geslacht: Vrouw
Reacties: 2.090
![]() ![]() ![]() ![]() |
ik ga zo me mail checken of ik die mail heb merak ettim sidmii
__________________ Icimdeki firtinalari gulucuklerimin arkasina sakladim |
|
|
|
Post #6 (permalink) |
|
Forum Başkanı
bende merak ettim simdi bak mailine
__________________ güzler düşer yüreğime… zindan gözlerini gördüm ya bugün… kilit vurdum gözyaşıma…, mevsimsiz hüzünleri yaşıyorum sende… güzler düşer, sen düşersin yüreğime… ne olur gitme.... |
|
|
|
Post #8 (permalink) |
|
Yeni uye
Lid sinds: 13 June 2010 Locatie: Almere Leeftijd: 18 Geslacht: Man
Reacties: 21
![]() |
Whahahahahah wie dit heeft bedacht heeft niet lang nagedacht XD
als je slim bent kun je het opzoeken op google en zie je dat het een verkoop punt is in amerika voor Apple componenten mensen die willen opzoeken : Apple store - Fifth Avenue __________________ Nereden bileceksin o masum gözlerinde Omrumun durdugunu nereden bileceksin resmine bakip bakıip yanıp kahroldugumu. Mutluluk en cok senin hakkındı geçmiyor usumem acım derinde veremedim hiç bir şeye kendimi bedenim bendeyse Yuregim sende Seveceksen adam gibi sev |
|
|
|
Post #9 (permalink) |
|
Yeni uye
Lid sinds: 13 June 2010 Locatie: Almere Leeftijd: 18 Geslacht: Man
Reacties: 21
![]() |
Saka gibi sanki.......
__________________ Nereden bileceksin o masum gözlerinde Omrumun durdugunu nereden bileceksin resmine bakip bakıip yanıp kahroldugumu. Mutluluk en cok senin hakkındı geçmiyor usumem acım derinde veremedim hiç bir şeye kendimi bedenim bendeyse Yuregim sende Seveceksen adam gibi sev Laatst gewijzigd door Caglar; 14 June 2010 om 01:41 |
|
|
|
Post #10 (permalink) |
|
Her daim
Lid sinds: 27 December 2009 Locatie: Waar leef je? Geslacht: Man
Reacties: 8.223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
petrol seyhleri kabenin yanina bilmem kaç metrelik bina dikiyorlar, mekkeyi kapitalizmin merkezi yapiyorlar, biz gidiyoruz dünyanin bilmem neresinden kabeye saygisizlik yapiyorlar diyoruz.
__________________ Doğacaktır sana va´dettiği günler hakk´ın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın Alev saracak kadar yandım yanacak kadar Suya kanacak kadar yağdır mevlam su... Laatst gewijzigd door Meçhul; 14 June 2010 om 01:44 |
|
![]() |
| Favorieten/bladwijzers |
| Onderwerptools | |
|
|